DRSNA VRATA IN SISTEMI
V našem podjetju nudimo široko paleto različnih sistemov odpiranja in drsnih vrat.

Imamo več vrst odpiranja, veliko izbiro modelov vrat in barvnih shem.

Z pregradne stene proizvajalcev PROFILDOORS se lahko seznanite v naših prodajnih salonih - na Rakuševi 32 v Ljubljani in na Regentovi 1 v Mariboru.
Sistem odpiranja - POCKET
POCKET

Vrata, ki drsijo po steni, so dobro znan princip odpiranja vrat. Konstrukcija sistema je lahko eno in dvokrilna, pri čemer je slednja izvedena tako znotraj kot zunaj vratne odprtine. Pri dvokrilnem sistemu so vratna krila v eni liniji znotraj vratne odprtine, vsako krilo pa se ob odprtju skrije v steno.
Vrsta 2: odpiranje zunaj, enokrilna in dvokrilna
ENOKRILNA
DVOKRILNA
Vrsta 2: odpiranje notri, 2 in 3 krila
DVOKRILNA
3 KRILA
Vrsta 2: odpiranje notri, 4 krila
4 KRILA
4 KRILA
Vrsta KASKAD: odpiranje notri, 3 in 4 krila
3 KRILA
4 KRILA
Sistem odpiranja - MAGIC UNIQ
MAGIC UNIQ

Drsni sistem Magic Uniq je edinstven v svojem segmentu in zagotavlja vse tehnološke prednosti sistema Magic ter omogoča uporabo sistema s platni proračunskih okvirjev standardnih velikosti. Ta različica zasnove se bo brezhibno prilegala sodobni notranjosti in vam bo omogočila nestandardno oblikovanje vrat.
Sistem odpiranja - INVISIBLE
INVISIBLE

Struktura vratnega ohišja omogoča vgradnjo vratnega krila poravnano s steno, ne da bi vratno odprtino obložili z obrobami, s čimer se ustvari učinek nevidnih vrat, ki se lahko poveča, če je stena enake barve ali teksture kot barva in tekstura vrat. stena. Samo okovje in tanek rob, ki uokvirja vratno krilo, lahko pomaga videti vrata v vaši notranjosti.
Konstrukcijska rešitev podboja
Okvirjanje odprtine s podbojem in špaletnimi letvami
Brez okvirjanja
Sistem odpiranja - INVISIBLE REVERSE
IINVISIBLE REVERSE

Sistem skritih vrat je danes ena najpomembnejših rešitev v notranjem oblikovanju. Do nedavnega je veljala omejitev - vrata se lahko vgradijo samo z odpiranjem navzven. Novi sistem Invisible Reverse je bil zasnovan posebej za rešitev tega problema - sedaj se lahko vrata odpirajo v odprtino.
Konstrukcijska rešitev podboja
Sistem odpiranja - WAVE
WAVE

Pravokotnik v pravokotniku, ravnina v ravnini. Vratno krilo PROFILDOORS z inovativno rešitvijo WAVE. Popolnoma vgrajen v vrata, nima nobenih štrlečih delov, tudi ko so vrata odprta: ročaj ni več ovira za tiste, ki gredo mimo. Ročaj Wave je prvi ročaj, ki združuje ročaj in zapah. In skupaj z vrati PROFILDOORS je videti stilsko in moderno.
WAVE Komplet ročajev za prehod s ključavnico. Zaključki: mat krom, mat črna, bela.
Garnitura WC ročajev WAVE Passage s ključavnico. Zaključki: mat krom, mat črna, bela.

POVPRAŠEVANJE

Scroll to Top