VRATA IZ ITALIJE DOOR2000
V našem podjetju imate na voljo široko izbiro notranjih vrat znanega italijanskega proizvajalca notranjih vrat DOOR2000.

Trenutno ponujamo 7 serij s številnimi modeli, 20 možnostmi laminiranih površin in možnostju naročila katere koli barve vrat po RAL lestvici.

Zaradi celotnega proizvodnega cikla tovarna DOOR2000 nadzoruje celoten proces proizvodnje vrat od surovin do končnih izdelkov.

Z vrati proizvajalca DOOR2000 se lahko seznanite v naših prodajnih salonih - na Rakushevi 32 v Ljubljani in na Regentovi 1 v Mariboru.
VRATA VENUSDESIGN
V našem podjetju imate na voljo izbiro cenovno ugodnih notranjih vrat znanega italijanskega proizvajalca notranjih vrat.

Trenutno ponujamo 4 modele na drobno in več modelov na debelo.

Zaradi celotnega proizvodnega cikla tovarna VENUSDESIGN nadzoruje celoten proces proizvodnje vrat od surovin do končnih izdelkov.

Z vrati proizvajalca VENUSDESIGN se lahko seznanite v naših prodajnih salonih - na Rakushevi 32 v Ljubljani in na Regentovi 1 v Mariboru.
VRATA PROFILDOORS
V našem podjetju imate na voljo široko izbiro notranjih vrat vodilnega vzhodnoevropskega proizvajalca PROFILDOORS.

Trenutno ponujamo 16 serij v različnih izvedbah, več kot 400 modelov s 70 površinami in različnimi elementi oblikovanja.

V sodelovanju s svojimi partnerji, uporabljamo nanjnovejše tehnologije, ki nam omogočajo najvišjo kakovost sijajnih in mat površin, v izredno širokem diapazonu oblik.

Naročite si lahko vrata, ki so popolnoma prilagojena vašim dimenzjam in okusu. Izbirate lahko vstavke iz različnih materialov kot so steklo, usnje, kamen...

POVPRAŠEVANJE