VRATA HUSKY B, HUSKY PRO.

V začetku decembra 2020 pričakujemo vzorce novega tipa vhodnih vrat. To so energijsko varčna vrata novega pokolenja Husky za hiše, s termičnim prelomom, osredotočena na toplotni izolaciji in kvaliteti, ki jo bo cenil vsak uporabnik.Vrata so sodobnega dizajna, narejena iz pocinkane, jeklene pločevine, ki skupaj z visoko kvalitetnimi zaščitnimi laki, predstavlja najvišjo zaščito pred korozijo in ostalimi vremenskimi vplivi.
V odvisnosti od lokacije objekta, načina uporabe… bosta v ponudbi dva modela: Husky-B in Husky-Pro.

HUSKY-B

Vrata Husky-B imajo visoko stopnjo zaščite pred vremenskimi vplivi. S povečano debelino vratnega krila na 77mm in dvema termičnima prelomoma, v kombinaciji s kvalitetnim, vodoodpornim termoizolacijskim materialom, predstavljajo zanesljivo zaporo mrazu in preprečujejo nastanek kondenza na notranji strani vrat in podboja.
Vhodna vrata Husky-B bodo ohranjala prijetno toploto vašega doma.V vratih Husky-B je možna vgradnja troslojnega okna, ki ima okvir obdelan z izolacijsko peno, kar do 70% zmanjša prehod mraza v notranjost v primerjavi z aluminijastim okvirjem.
Dodatno toplotno zaščito predstavlja prag z vgrejenim termoizolacijskim elementom. Tako so vrata po celotnem obodu odlično toplotno zaščitena.Vratno krilo in podboj so narejeni iz pocinkane pločevine, dodatno zaščiteni z visoko kvalitetnim, zaščitnim lakom, kar daje visoko stopnjo zaščite pred UV žarki, vetrom, vodo, mrazom in vročino.
Šibka točka vrat je pogosto stik med vratnim krilom in podbojem. Zato imajo vhodna vrata Husky-B tri tesnila po celem obodu vrat in podboja. Dve tesnili se nahajata na krilu vrat in eno na podboju. Na spodnjem delu vratnega krile, je še dodatno tesnilo v obliki ščetke, ki zagotavlja tesnost tudi če se med krilom in podbojem znajde tujek.
Vrata Husky-B so odlična kombinacija toplotne zaščite in varnosti za vaš dom.

HUSKY-PRO

To so energijsko varčna vrata neslednjega pokolenja.
Konstrukcija vrat je natančno dodelana do najmanjših podrobnosti. V sebi združuje najvišjo stopnjo toplotne izolativnosti in predstavlja zanesljivo varovanje pred vlomi v vaš dom.Zanesljivo zaščito pred mrazom zagotavlja inovativen aluminijev podboj s termičnim prelomom. Termični prelom ima tudi vratno krilo, kar dodatno prispeva k prekinitvi stika med toplim notranjim zrakom in hladnim zunanjim (prekinja toplotne mostove). Posledično to izključuje možnost nastanka kondenza in njegovih neprijetnih posledic.To vam zagotavlja ohranjanje toplote vašega doma tudi v najekstremnejših vremenskih pogojih.
Močna konstrukcija vrat in podboja, ter kvalitetna avstrijska ključavnica Maco z zatičem s kavljem, zagotavlja temeljito zaščito vašega doma pred vlomi. Krepka konstrukcija zagotavlja dolgotrajno kvalitetno uporabo vrat.
Kvalitetni, vodoodporni termoizolacijski material, z niskim koeficientom toplotne prevodnosti, vam zagotavljea odlične toplotno izolativne lastnosti skozi celotno življensko dobo vrat.
Tri vrste tesnil in ključavnica z mnogimi zatiči, poskrbijo za tesno prileganje vrat in podboja. S tem se izboljša zvočna izolacija in prepreči vdor mrzlega zraka in prahu v prostor.
Pocinkana jeklena pločevina in kvalitetna antikorozijska zaščita z lakom, ohranjata izgled vrat enak, tekom njihove celotne življenske dobe.
Tehnologija »Sončni ščit« zanesljivo varuje vrata pred deformacijami zaradi temperaturnih razlik in bledenja kot posledica delovanja UV žarkov.
Tako kot v modelu Husky-B je tudi v Husky-Pro možnost vgradnje okenskega elementa, ki prostor naredi svetlejši. V modeli Husky-Pro je za razliko od Husky-B okno štiri slojno, skupne debeline 82 mm. Okvir okenskega elementa je obdelan z izolacijsko peno, ko do 70% zmanjša toplotno prevodnost samega okvira v primerjavi z aluminijevim.Termoizolacija

Ekspandirani polistiren visoke gostote ne vpija vlage in ne izgublja izolativnih lastnosti do konca življenske dobe vrat. 3 ločena tesnila po obodu vrat, zagotavljajo tesno zapiranje in peprečujejo vsto prahu, mrazu in hrupu. Debelina vratnega krila je 84 cm.
Tudi pri Husky-Pro ima prag termični prelom, ki dodatno ščiti pred mrazom.
Vrata so vrhunsko zaščitena pred vremenskimi vplivi in zagotavljajo dolgo, kvalitetno delovanje.
Vaš APECS.

POVPRAŠEVANJE