• Podjetje
ZA USPEH NI DVIGALA – AMPAK STOPNICE
Ustvarjalni ogenj je v vsakem človeku. Moramo ga znati slišati in sprejeti, z njim na polno živeti. Zgodi se, da ne izkoristimo vsega kar bi lahko. Ampak pomembno je hoditi naprej in živeti v svoji ustvarjalnosti. Star ali mlad. Kadarkoli, kjerkoli, kakorkoli. V vaših rokah mora biti moč, da sprejmete in spreminjate sebe in vse okoli vas. Pri vhodih Apecs smo fokusirani, da je dobro delo izraženo le, če ljubiš to kar delaš. Iz surovih materialov, z navdihom in strastjo podjetje Apecs ustvarja proizvode, ki jemljejo dih. Največji užitek je ustvarjati za ustvarjalne ljudi - z srcem.

TRADICIJA APECS

Podjetje APECS je bilo ustanovljeno leta 1991 v magični ruski prestolnici, Moskvi. Naša ruska pravljica je pot nadaljevala s prodajo ta pa se je po svetuširila zaradi lepega družinskega odnosav podjetju.

Pisarne v Londonu, Moskvi, St. Petersburg, Kharkivu, Ljubljani, Pekingu in Shanghaju uspešno zadovoljujejo potrebe naših strank in nam omogočajo zaposlitve preko 300 ljudi.

Naši Apecsp rodukti niso samo produkti – so na zunaj in znotraj brezhibno in čudovito izdelani detajli, kivodijo do popolnosti.

LEPO JE BITI DRUGAČEN

Ko pomislite na vrata, verjetno nimate v mislih kakršnega koli tehnološkega presežka, pri nas vam dokažemo nasprotno. Naše delo in naše kakovosti nas vodijo do končnega občudovanja naših kupcev.

APECSOVA POTOVANJA

Prisotni smo na Hrvaškem, v Sloveniji, Bosni, Črni Gori, Srbiji, Moldaviji in Latviji, naše poslovne povezave pa se gradijo tudi v Avstriji, Nemčiji, Italiji in Madžarski. Dejstvo, da smo prisotni v večih državah, potrjuje našo kakovost in kvaliteto.

NAŠA VIZIJA IN NAŠE POSLANSTVO

Postati vodilno podjetje prodaje protivlomnih vrat v Sloveniji in drugod. Vodi nas dejstvo, da bi Apecs izdelke naredili dostopne večini ljudi. 

KAKO IZBRATI VRATA

Ko kupujete vrata, pomislite na to, da bodo le ta del vašega življenja in odsev vašega doma. Bodo prva stvar, ki jo bo obiskovalec pogledal, ko bo prišel do vašega doma, in zadnja stvar, ki se je bo dotaknil, ko bo odhajal.

NAJBOLJŠA ODLOČITEV JE TA, KI PREDSTAVLJA VAS

Najboljša izbira vrat je ta, ki predstavlja vas. Ali bodo predstavljala edinstvenost in občudovanje, ali toplino in nežnost… To so odločitve, ki vam jih pomagamo reševati v našem salonu.

POMAGAJMO SI

Dovolite nam, da naši strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami pomagajo pri izbiri vaših popolnih vrat in vaše želje približajo resničnosti. Preko nas lahko doživite vašo izkušnjo. Naši monterji so vam vedno na voljo za brezplačno izmero in pristno svetovanje.

0 let

garancije
0 %

montaža kjerkoli v Sloveniji
+ 0

skupina APECS je družina preko 300 zaposlenih širom po svetu
0

skupina APECS je prisotna od Šanghaja do Londona

ŠIROK IZBOR

• barv
• dekorativnih vzorcev
• ročajev ali kljuk
• načinov odklepanja (ključi, elektronski...)
• in drugo

DOBAVNI ROK

APECS vrata iz zaloge lahko dobite v nekaj dneh!
Apecs vrata po naročilu pa lahko dobite že v enem mesecu!

KVALITETA

vrhunska kvaliteta vrat s kar 5 letno garancijo

TAKOJŠNA MONTAŽA

APECS vrata iz zaloge vam lahko montiramo v nekaj dneh!

POVPRAŠEVANJE

Salon v Ljubljani