• Kontakt
  • Kontakt
ZA USPEH NI DVIGALA – AMPAK STOPNICE

Ustvarjalni ogenj je v vsakem človeku. Moramo ga znati slišati in sprejeti, z njim na polno živeti. Zgodi se, da ne izkoristimo vsega kar bi lahko. Ampak pomembno je hoditi naprej in živeti v svoji ustvarjalnosti. Star ali mlad. Kadarkoli, kjerkoli, kakorkoli.

ZA USPEH NI DVIGALA – AMPAK STOPNICE

V vaših rokah mora biti moč, da sprejmete in spreminjate sebe in vse okoli vas. Pri vhodih Apecs smo fokusirani, da je dobro delo izraženo le, če ljubiš to kar delaš. Iz surovih materialov, z navdihom in strastjo podjetje Apecs ustvarja proizvode, ki jemljejo dih. Največji užitek je ustvarjati za ustvarjalne ljudi - z srcem.

POVPRAŠEVANJE

TRADICIJA APECS

Podjetje APECS je bilo ustanovljeno leta 1991 v magični ruski prestolnici, Moskvi. Naša ruska pravljica je pot nadaljevala s prodajo ta pa se je po svetu širila zaradi lepega družinskega odnosa v podjetju. Pisarne v Londonu, Moskvi, St. Petersburgu, Kharkivu, Ljubljani, Pekingu in Shanghaju uspešno zadovoljujejo potrebe naših strank in nam omogočajo zaposlitve preko 300 ljudi.

Naši APECS produkti niso samo produkti – so na zunaj in znotraj brezhibno in čudovito izdelani detajli, ki vodijo do popolnosti.

NAŠA VIZIJA IN NAŠE POSLANSTVO

Postati vodilno podjetje prodaje protivlomnih in notranjih vrat v Sloveniji in drugod. Vodi nas dejstvo, da bi APECS izdelke naredili dostopne večini ljudi.

Salon v Ljubljani